Pedicure- & Schoonheidssalon Manon

Click here to edit subtitle

Elke maand nieuwe aktie's!!

Summer Treathment

Een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling, die de huid helemaal klaar maakt voor de zomer. Ook een behandeling waarbij u zich compleet kan overgeven aan totale ontspanning!


Bij deze behandeling wordt er volop gebruik gemaakt van allerlei heerlijke frisse geurtjes. In het kort; het is een behandeling waarbij de huid gereinigd wordt met een energy C mousse en indien nodig worden de wenkbrauwen gemoduleerd. Vervolgens wordt de huid uitgebreid gereinigd door de Deep peel computer en krijgt deze een extra boost door de Ultrasonoor. 
Er is ook nog een complete gezichtsmassage, waarbij de schouders en nek ook worden mee gemasseerd & tijdens het gezichtsmasker worden uw voeten gemasseerd.

Deze behandeling is te boeken voor €47,50 en duurt circa 75 minuten.

--------------------------------------------------


Pedicure + Lakken

Heeft u last van overtollig eelt? 

Kalknagels? 

Likdoorns?  

Kom dan eens langs voor een pedicure behandeling ook wanneer u geen last heeft van de voeten. De voeten worden tijdens de behandeling uitgebreid behandeld en u loopt op wolkjes de deur weer uit!Een complete pedicure behandeling is te boeken voor €23,50 

& voor de maanden Juli en Augustus; kunnen de voeten behandeld worden 

en de nagels worden gelakt samen voor €25,00

--------------------------------------------------Ontharingsmethoden 

Bodysugar: Een ontharingsmethode waarbij gebruikt wordt gemaakt van een suikerpasta van natuurlijke ingrediënten. De pasta plakt niet op de huid en is zelfs geschikt voor de gevoeligste huidtypes. Ook ideaal voor mensen met psoriasis of eczeem! Een methode waarbij stoppeltjes en ingegroeide haren tot het verleden komt en de haargroei verminderd!

Bikinilijn of oksels ontharen met de body sugar bedraagt per onderdeel €17,50

Samen te boeken voor €30,00Harsen: De maanden Mei t/m Augustus kunt u voor een geweldige prijs harsen!

Benen of armen harsen per onderdeel €15,00

Samen te boeken voor €25,00